Blomkålssuppe m/rejer og hvidløg
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kog blomkålen indtil den er mør. Sigt derefter kogevandet fra og blend blomkålen mens du tilsætter det frasigtede kogevand indtil du har den ønskede konsistens. Suppen koges op før servering.
- Vend rejerne med limesaft. Suppen kan justeres i konsistens med fløde.
Anretning
- Hæld suppen i en varm dyb tallerken, læg 40 g marineret rejer i midten, drys let hakket saltet mandler rundt om og pynt af med daikon skud på toppen af rejerne.
Opskrift venligst udlånt af Launis.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
2 personer
300 g vildtfangede rejer
1 stk. blomkål, skylles og skæres i små stykker
300 g fløde
2 fed hvidløg
200 g vand
Evt. saltede mandler og daikon til anretning