Skip to main content

Blomkålssuppe m/rejer og hvidløg

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kog blomkålen indtil den er mør. Sigt derefter kogevandet fra og blend blomkålen mens du tilsætter det frasigtede kogevand indtil du har den ønskede konsistens. Suppen koges op før servering.
  • Vend rejerne med limesaft. Suppen kan justeres i konsistens med fløde.

Anretning 

  • Hæld suppen i en varm dyb tallerken, læg 40 g marineret rejer i midten, drys let hakket saltet mandler rundt om og pynt af med daikon skud på toppen af rejerne.

 

Opskrift venligst udlånt af Launis.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

2 personer


300 g vildtfangede rejer

1 stk. blomkål, skylles og skæres i små stykker

300 g fløde

2 fed hvidløg

200 g vand

Evt. saltede mandler og daikon til anretning