Skip to main content

Bruschetta med gravad laks og hjemmelavet rævesauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rist brødskiverne på panden i smør og/eller olie. Krydr med salt og peber.

  • Knæk de øverste 5-8 cm af de fine asparges, mens resten gemmes til salat, wokret eller lignende. Aspargestoppene overhældes med kogende vand og lidt salt. De ligger i vandet et par minutter, hvorefter de afkøles.

  • Rævesaucen røres sammen af olivenolie, brun farin, creme fraiche, sennep, eddike, tørret dild samt lidt salt og peber.

  • Anret bruschetta med buketter af gravad laks i skiver, hjemmelavet rævesauce, aspargestoppe og pyntet med lidt frisk dild på toppen.

 

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer


  • 300 g gravad laks
  • 12 skiver daggammelt brød
  • Smør/olie til stegning
  • 24 tynde grønne asparges
  • Dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 spsk. creme fraiche 18%
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. eddike
  • 1 tsk. tørret dild
  • Salt og peber