Laksefrikassé
Tid:
4 min
4 min
Sådan gør du
- Hæld 5 dl mælk i en gryde, og varm op.
- Rør majsstivelse med resten af mælken til en jævning.
- Rør jævningen i mælken, og kog op.
- Skær forårsløg og asparges i 3 cm stykker.
- Skær laksen i tern.
- Kom forårsløg, asparges, ærter og laks i saucen.
- Lad retten koge i 5 minutter.
- Tilsæt hakket dild, og smag til med salt og peber.
Servér laksefrikasséen med kogte aspargeskartofler og brød.
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
450 g laksefilet
6 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
5 forårsløg
1 bundt grønne asparges
200 g frosne ærter
1 bundt dild
salt og peber
Tilbehør:
aspargeskartofler
groft brød