Skip to main content

Laksefrikassé

Tid:
4 min

Sådan gør du

  • Hæld 5 dl mælk i en gryde, og varm op.
  • Rør majsstivelse med resten af mælken til en jævning.
  • Rør jævningen i mælken, og kog op.
  • Skær forårsløg og asparges i 3 cm stykker.
  • Skær laksen i tern.
  • Kom forårsløg, asparges, ærter og laks i saucen.
  • Lad retten koge i 5 minutter.
  • Tilsæt hakket dild, og smag til med salt og peber.


Servér laksefrikasséen med kogte aspargeskartofler og brød.

 

Anden egnet fisk:
ørred

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



450 g laksefilet
6 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
5 forårsløg
1 bundt grønne asparges
200 g frosne ærter
1 bundt dild
salt og peber

Tilbehør:
aspargeskartofler
groft brød