Skip to main content

Laks med safran og babyspinat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.
  • Kog ind til en tredjedel.
  • Tilsæt fløde, og kog lidt ind igen.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe godt af.
  • Vend den i den kogende fløde sammen med stykker af laks og frisk babyspinat.
  • Lad simre i ca. 1-2 min.  


Tip! Pynt evt. med dild eller kørvel. Safran kan erstattes med gurkemeje eller chili.

Anden egnet fisk: Ørred eller havkat.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer


450-500 g laks uden skind
1 løg
2 fed hvidløg
Evt. 1 dl hvidvin
½ tsk safrantråde
3 dl fløde
saft af ½ citron
300 g frisk pasta
200 g babyspinat