Dampet kuller med chili, koriander og lime
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær kullerfileten i otte stykker, læg dem i en pande med 2 dl vand, og krydr med salt og peber.
- Dæk panden med låg eller stanniol, og kog ved svag varme i ca. 8 minutter.
- Skær spidskålen i kvarte.
- Kom kålen i en gryde med 2 dl vand, og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.
- Kom æblemost og honning i en gryde, og kog ind til en sirupslignende konsistens.
- Flæk chilierne, fjern kerner, og skær chilierne i strimler.
- Pluk bladene af korianderen, og hak dem fint.
- Kom chili, koriander og limesaft i honninglagen, og vend rundt.
Hæld honninglagen over den dampede kuller, og servér med ris.
Brugt i denne ret
Kuller
Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…
Ingredienser
4 personer
600 g kullerfilet
1 spidskål
2 dl æblemost
2 spsk honning
2 røde chili
1 bundt koriander
2 limefrugter
salt og peber
Tilbehør:
kogte ris