Skip to main content

Kullerfrikadeller med broccolimos

Tid:
0 min

Sådan gør du

Broccolimos:

  • Kog kartofler og broccoli i en gryde med vand i ca. 10 minutter, indtil det er mørt.
  • Hæld vandet fra, og blend grøntsagerne til en glat mos.
  • Rør olie og forårsløg i, og smag til med salt og peber.

 

Fisk:

  • Blend fisk, æg, mælk, havregryn, dild, ½ tsk salt og lidt peber, indtil farsen har en passende konsistens.
  • Form farsen til frikadeller.
  • Steg dem 4-5 minutter på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat rapsolie.

 

Servér de nystegte kullerfrikadeller med broccolimos, citronbåde og friskbagt rugbrød.

Brugt i denne ret

Kuller

Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…

Ingredienser

4 personer


Fisk mm.:
500-600 g kullerfilet
1 æg
1 dl mælk
½ dl havregryn
1 bdt. dild

Broccolimos:
100 g kartofler i tern
1 kg broccoli med stok i buketter/tern
2 spsk rapsolie
1 bdt. finthakket forårsløg

Tilbehør:
1 citron i både
friskbagt rugbrød