Kullerfrikadeller med broccolimos
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Broccolimos:
- Kog kartofler og broccoli i en gryde med vand i ca. 10 minutter, indtil det er mørt.
- Hæld vandet fra, og blend grøntsagerne til en glat mos.
- Rør olie og forårsløg i, og smag til med salt og peber.
Fisk:
- Blend fisk, æg, mælk, havregryn, dild, ½ tsk salt og lidt peber, indtil farsen har en passende konsistens.
- Form farsen til frikadeller.
- Steg dem 4-5 minutter på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat rapsolie.
Servér de nystegte kullerfrikadeller med broccolimos, citronbåde og friskbagt rugbrød.
Brugt i denne ret
Kuller
Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…
Ingredienser
4 personer
Fisk mm.:
500-600 g kullerfilet
1 æg
1 dl mælk
½ dl havregryn
1 bdt. dild
Broccolimos:
100 g kartofler i tern
1 kg broccoli med stok i buketter/tern
2 spsk rapsolie
1 bdt. finthakket forårsløg
Tilbehør:
1 citron i både
friskbagt rugbrød