Kuller i karry
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.
- Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
- Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
- Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.
- Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.
- Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.
Anden egnet fisk: Kulmule, mørksej eller lyssej.
Brugt i denne ret
Kuller
Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…
Ingredienser
4 personer
4-500 g kuller
1 løg, ca. 50 g
200 g gulerod, 2-3 stk.
3 porrer
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk karrypulver
1 dåse kokosmælk 330 ml
2 æbler
1 spsk sesamfrø
300 g jasminris, kogt
¼ bundt bredbladet persille og mynte
Salt og peber