Skip to main content

Kuller med ratatouille

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Krydr fisken med salt og peber.
  • Skær aubergine, courgette og tomater i skiver. 
  • Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.  
  • Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum. 
  • Bag fisk og grøntsager i 20 minutter. 
  • Skræl mangoen, og blend kødet med balsamicoeddike.

 

Anret kulleren på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta. 

Brugt i denne ret

Kuller

Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…

Ingredienser

4 personer



600 g kullerfilet
1 aubergine
1 courgette
8 tomater
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 moden mango
½ dl hvid balsamico
salt og peber

Tilbehør:
pasta