Kuller med ratatouille
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
- Krydr fisken med salt og peber.
- Skær aubergine, courgette og tomater i skiver.
- Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.
- Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum.
- Bag fisk og grøntsager i 20 minutter.
- Skræl mangoen, og blend kødet med balsamicoeddike.
Anret kulleren på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta.
Brugt i denne ret
Kuller
Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…
Ingredienser
4 personer
600 g kullerfilet
1 aubergine
1 courgette
8 tomater
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 moden mango
½ dl hvid balsamico
salt og peber
Tilbehør:
pasta