Skip to main content

Kullermedaljoner i appelsinsauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rist pinjekerner på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  • Skær kullerfileten i 2-3 cm tykke skiver, vend dem på højkant, og bank dem evt. let med hånden.
  • Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  • Hæld olien på en slip let-pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 minutter, og krydr med salt.
  • Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft.
  • Lad fisken simre i saucen i 3 minutter.
  • Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen.
  • Smag evt. saucen til med ekstra salt, og hæld den over fisken.

 

Servér straks med kogte kartofler og godt brød eller pasta samt dampede grøntsager.

Brugt i denne ret

Kuller

Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den…

Ingredienser

4 personer



500 g kullerfilet uden skind og ben
3 spsk pinjekerner
3 spsk hvedemel
1 spsk olivenolie
2 spsk rosiner
saft af 2-3 appelsiner (2 dl)
100 g rucola
salt

Tilbehør:
kogte kartofler og godt brød el. pasta
dampede grøntsager