En lynret med makrel
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Smør en foliebakke (fad, hvis i ovnen).
- Klem kartoflerne, og kom dem sammen med asparges på foliebakken plus halvdelen af smørret.
- Læg fisken ved siden af med skindsiden opad, og krydr med ½ tsk groft salt og peber.
- Sæt bakken på grillen eller fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 12-15 minutter.
- Tag fisken op lige før servering, og fjern evt. skindet.
- Bland citron, appelsin, urter og det sidste smør med asparges.
- Kom fisken på toppen, slut af med lidt friske urter, og så spises der.
Tak til Nøglehullet for lån af opskriften.
Brugt i denne ret
Makrel
Makrellens krop er strømlinet og torpedoformet. Ryggens grundfarve er…
Ingredienser
4 personer
500 g makrelfilet, frisk
1 kg kogte kartofler
1 ½ kg hvide asparges, skrællet og bund knækket af
20 g smør
½ tsk groft salt
peber
2 citroner, pillet og delt i både
2 appelsiner, pillet og delt i både
blandede krydderurter (persille, dild, timian)