Grillet jomfruhummer
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Skær tværs igennem jomfruhummerne med en skarp kniv. Fjern den sorte tarm. Jomfruhummerne lægges i en alubakke med kødsiden opad.
Rørt hvidløgssmør fordeles jævnt hen over jomfruhummerne.
Grilles 5-7 min. under låg, indtil smøret og jomfruhummerne er gyldne.
Servér de lune jomfruhummere med creme fraiche-dressing, blandet op med purløg og hvidløg, en fyldig salat og godt brød.
Brugt i denne ret
Jomfruhummer
Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er…
Ingredienser
4 personer
3-5 jomfruhummere pr. person
Hvidløgssmør:
125 g smør
4 fed hvidløg
saft fra ½ citron
1 spsk hakket persille
salt og peber
Dressing:
2 dl creme fraiche
1 fed hvidløg
1/2 bundt purløg
salt og peber
Salat:
blandet salat
radiser
ærter
avocado
agurk
tomater