Jomfruhummer på grill
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Smørret smeltes og frisk hvidløg presse i.
- De rensede jomfruhummere lægges i en foliebakke og overhældes med smør/hvidløgsblandingen og drysses med citronpeber.
- Stil bakken i køleskabet indtil kullene har nået den rette temperatur på grillen.
- Når grillen er klar sættes foliebakken med jomfruhummerne direkte på grillristen, og varmes godt igennem i 5-7 minutter. Vend jomfruhummerne et par gange i det smeltede smør.
- Løft dem op af bakken og grill dem over direkte varme i ca. 5 min. Vend dem ofte så de ikke branker.
- Servér dem med det samme, med masser af frisk salat, godt brød og evt. nye kartofler.
Brugt i denne ret
Jomfruhummer
Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er…
Ingredienser
4 personer
4-6 store jomfruhummere
125 g smør
4 fed hvidløg
½ tsk citronpeber