Skip to main content

Jomfruhummer på grill

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Smørret smeltes og frisk hvidløg presse i.
  • De rensede jomfruhummere lægges i en foliebakke og overhældes med smør/hvidløgsblandingen og drysses med citronpeber.
  • Stil bakken i køleskabet indtil kullene har nået den rette temperatur på grillen.
  • Når grillen er klar sættes foliebakken med jomfruhummerne direkte på grillristen, og varmes godt igennem i 5-7 minutter. Vend jomfruhummerne et par gange i det smeltede smør.
  • Løft dem op af bakken og grill dem over direkte varme i ca. 5 min. Vend dem ofte så de ikke branker.
  • Servér dem med det samme, med masser af frisk salat, godt brød og evt. nye kartofler.

Brugt i denne ret

Jomfruhummer

Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er…

Ingredienser

4 personer


4-6 store jomfruhummere
125 g smør
4 fed hvidløg
½ tsk citronpeber