Grillet jomfruhummer med persillepesto
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hak basilikum, persille og hvidløg groft. Kom det i en blender og blend det godt sammen med olie. Tilsæt mandler og parmesanost og blend det sammen og smag til med salt og peber.
- Læg jomfruhummerne på ryggen og halvér dem med en tung skarp kniv. Fjern hovedet og derefter indvolde.
- Læg de halve jomfruhummere på en bageplade med bagepapir, og kom 1/2 tsk pesto på hver hale og grill dem i ovnen eller på havegrillen i ca. 1 minut.
- Anrettes på et fad og serveres med aioli og brød til.
Brugt i denne ret
Jomfruhummer
Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er…
Ingredienser
4 personer
12-16 hele jomfruhummere
1 bundt bredbladet persille
2 fed hvidløg
2 dl olivenolie
50 g mandler, ristede
60 g parmesanost, revet
Salt
Sort peber
Aioli
Brød