Grillet mørksej i folie
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd grillen.
- Riv fire stykker alufolie i længder a ca. 40 cm.
- Fordel fisken på midten af alufolien.
- Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem oven på fisken sammen med citron og citronmelisse.
- Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
- Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 minutter.
Servér pakkerne med nye kartofler.
Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
600 g mørksejfilet
12 grønne asparges
4 skiver økologisk citron
1 håndfuld frisk citronmelisse
salt og peber
evt. 1 finthakket frisk chili