Skip to main content

Grillet mørksej i folie

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd grillen.
  • Riv fire stykker alufolie i længder a ca. 40 cm.
  • Fordel fisken på midten af alufolien.
  • Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem oven på fisken sammen med citron og citronmelisse.
  • Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
  • Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 minutter.

Servér pakkerne med nye kartofler.

 

Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.

Brugt i denne ret

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer



600 g mørksejfilet
12 grønne asparges
4 skiver økologisk citron
1 håndfuld frisk citronmelisse
salt og peber
evt. 1 finthakket frisk chili