Skip to main content

Fiskeburger med sesamstegt mørksej

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.
  • Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.
  • Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam.
  • Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.
  • Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.

    Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller torsk

Brugt i denne ret

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer


500 g mørksejfilet uden skind
2 spsk sesamfrø
½ agurk
icebergsalat
1 rødløg
4 burgerboller

Tatarsauce:

2 forårsløg
100 g syltede drueagurker
2 spsk kapers
¼ bundt dild
2 spsk mayonnaise
1 dl skyr
Kartoffelchips fx. salt/vinegar
Salt og peber