Fiskeburger med sesamstegt mørksej
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.
- Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.
- Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam.
- Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.
- Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.
Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller torsk
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
500 g mørksejfilet uden skind
2 spsk sesamfrø
½ agurk
icebergsalat
1 rødløg
4 burgerboller
Tatarsauce:
2 forårsløg
100 g syltede drueagurker
2 spsk kapers
¼ bundt dild
2 spsk mayonnaise
1 dl skyr
Kartoffelchips fx. salt/vinegar
Salt og peber