Mørksej i wok med soja og ingefær
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær mørksejen i tykke strimler.
- Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver.
- Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og ½ dl vand.
- Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op.
- Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter.
- Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 minut.
- Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.
- Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre.
- Lad nudler og spidskål dryppe af i en sigte.
Anret nudler og spidskål på et fad eller direkte på fire tallerkener, fordel fisk, peberfrugter og sauce oven på, og servér straks.
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
500 g mørksejfileter
4 røde snackpeberfrugter
½ dl sojasauce
1 tsk majsstivelse
2 spsk honning
1 spsk revet ingefær
½ spidskål
350 g ægnudler