Fiskefrikadeller med løgkompot
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Fiskefrikadeller:
- Skær mørksejen i tern, og kom den i en foodprocessor sammen med æg, mel, mælk, 1 tsk salt og lidt peber.
- Blend det hele til en ensartet fars.
- Varm olien op på en slip let-pande, form 12 fiskefrikadeller af farsen, og steg dem 5 minutter på hver side.
Løgkompot:
- Skær løgene i tynde både, og svits dem i olien ved middelhøj varme i 4 minutter under omrøring.
- Tilsæt sukker, eddike, ½ dl vand og salt, og lad løgene koge uden låg i 10 minutter.
- Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af.
- Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.
Servér fiskefrikadellerne med løgkompot og rugbrød.
Tip: Du kan også bruge hakket frossent fiskekød eller færdig fars til fiskefrikadellerne.
Anden egnet fisk:
torsk
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
Fiskefrikadeller:
300-400 g mørksejfileter
1 æg
3 spsk hvedemel
1 dl letmælk
2 spsk rapsolie
salt og peber
Løgkompot:
3 store løg
2 tsk rapsolie
3 spsk sukker
½ dl eddike
¼ tsk
¾ dl fiskesennep
1½ dl fromage frais
Tilbehør:
rugbrød