Italiensk for begyndere
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær fisken i portionsstykker, og læg stykkerne i et ildfast fad.
- Tilsæt hvidvin og 2 dl vand, og krydr med salt og peber.
- Skær tomater i små tern, og hak basilikum fint.
- Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål, og krydr med salt og peber.
- Fordel toppingen på fisken.
- Bag den ved 200 grader i 12-15 min.
Servér med frisk pasta og grøn salat.
Tip: Fisken kan også grilles ved indirekte varme under låg i 12-15 min.
Anden egnet fisk: Torsk, lyssej eller lange.
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
600 g mørksejfilet
2 tomater
½ potte frisk basilikum
3 spsk olivenolie
3 spsk revet parmesan
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin
frisk pasta
salat