Skip to main content

Hot spinatsalat med fiskefrikadeller

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Snackpebrene skylles, halveres, renses for det hvide indmad og kerner, vendes i olivenolie og lægges på en bageplade med bagepapir sammen med cherrytomaterne. Krydres med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

  • Fiskefarsen formes til 12 fiskefrikadeller og steges på panden ved middel varme, i en blanding af smør og olivenolie.

  • Kikærterne drænes og ristes på panden i olivenolie med salt, peber og tørret chili efter behov.

  • Spinaten skylles og tørres grundigt.

  • Server fiskefrikadellerne sammen med salat af den friske spinat med lune snackpebre, tomater og kikærter samt lidt friskpresset citronsaft og ærteskud på toppen.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre. 

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


  • 600 g fiskefars
  • 4 stk. røde snackpeber
  • 1 bk. cherrytomater
  • 1 ds./brik kikærter i saltlage
  • 200 g spinat
  • Ærteskud
  • Olivenolie
  • Smør
  • Salt og peber
  • Tørret chili
  • 1/2 stk. citron