Krabbe med lun ærtesalat og dild
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- De skyllede sugarsnaps skæres groft diagonalt og lægges i en skål med de frosne ærter. Ærterne overhældes med 1 l. kogende vand og trækker 5 min.
- Ærterne drænes og endnu 1 l. kogende vand hældes ved.
Efter 3 min. drænes ærterne og vendes med grofthakkede spirer, finthakket rødløg, knust hvidløg, grofthakket dild og olivenolie. - Den lune ærtesalat smages til med citronsaft samt salt og peber.
- Salaten serveres med de optøede krabbeklør og lunt brød.
Tip: I stedet for krabbe kan du anvende jomfruhummer eller rejer.
Opskriften er udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
Taskekrabbe
Taskekrabben har et bredt, ovalt, fladt skjold med afrundede takker på…
Ingredienser
4 personer
8 klør fra f.eks. snekrabbe, kongekrabbe eller taskekrabbe
100 g ekstra fine frosne ærter
100 g sugarsnaps
40 g ærtespirer
1/2 rødløg
2 fed hvidløg
2 stilke dild
3 spsk. olivenolie
1 citron
Salt og friskkværnet peber
Brød