Skip to main content

Krabbe med lun ærtesalat og dild

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • De skyllede sugarsnaps skæres groft diagonalt og lægges i en skål med de frosne ærter. Ærterne overhældes med 1 l. kogende vand og trækker 5 min.

  • Ærterne drænes og endnu 1 l. kogende vand hældes ved.

    Efter 3 min. drænes ærterne og vendes med grofthakkede spirer, finthakket rødløg, knust hvidløg, grofthakket dild og olivenolie.

  • Den lune ærtesalat smages til med citronsaft samt salt og peber.

  • Salaten serveres med de optøede krabbeklør og lunt brød.

    Tip: I stedet for krabbe kan du anvende jomfruhummer eller rejer.

    Opskriften er udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Taskekrabbe

Taskekrabben har et bredt, ovalt, fladt skjold med afrundede takker på…

Ingredienser

4 personer


8 klør fra f.eks. snekrabbe, kongekrabbe eller taskekrabbe
100 g ekstra fine frosne ærter
100 g sugarsnaps
40 g ærtespirer
1/2 rødløg
2 fed hvidløg
2 stilke dild
3 spsk. olivenolie
1 citron
Salt og friskkværnet peber

Brød