Kulmule med soya og ingefær
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Rør soya, limesaft, ingefær og sambal oelek/chili sammen, og lad det stå og trække lidt.
- Kom grøntsagerne i et ovnfast fad smurt med olie.
- Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå.
- Hæld marinaden over.
- Bag fisk og grøntsager i ovnen i ca. 12 min. ved 180 grader.
- Pynt med forårsløg i skiver, og servér med ris eller nudler.
Brugt i denne ret
Kulmule
Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen…
Ingredienser
4 personer
500 g kulmule
2 spsk soyasauce
saft af 1 lime
2 tsk revet ingefær
1 tsk sambal oelek eller lidt fintsnittet chili
3 gulerødder i strimler som tændstikker
200 g hvidkål i fine strimler
4 stængler bladselleri i tynde skiver
forårsløg
ris eller nudler