Skip to main content

Kulmule med soya og ingefær

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rør soya, limesaft, ingefær og sambal oelek/chili sammen, og lad det stå og trække lidt.
  • Kom grøntsagerne i et ovnfast fad smurt med olie.
  • Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå.
  • Hæld marinaden over.
  • Bag fisk og grøntsager i ovnen i ca. 12 min. ved 180 grader.
  • Pynt med forårsløg i skiver, og servér med ris eller nudler.

Brugt i denne ret

Kulmule

Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen…

Ingredienser

4 personer


500 g kulmule

2 spsk soyasauce
saft af 1 lime
2 tsk revet ingefær
1 tsk sambal oelek eller lidt fintsnittet chili
3 gulerødder i strimler som tændstikker
200 g hvidkål i fine strimler
4 stængler bladselleri i tynde skiver
forårsløg
ris eller nudler