Spinattærte med kulmule og rejer
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Optø filodejen, og fordel den i et smurt ovnfast tærtefad.
- Optø spinaten i en gryde ved svag varme, og krydr med salt og peber.
- Vend rejer, æg og syrnet fløde i spinaten.
- Skær kulmulen i mindre stykker, og fordel den på filodejen sammen med spinatblandingen.
- Bag tærten ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Servér tærten med brød til.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Brugt i denne ret
Kulmule
Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen…
Ingredienser
4 personer
225 g kulmulefilet
200 g rejer
4-6 plader filodej
450 g frossen helbladet spinat
2 æg
1 dl syrnet fløde 9%
Tilbehør:
groft brød