Skip to main content

Spinattærte med kulmule og rejer

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Optø filodejen, og fordel den i et smurt ovnfast tærtefad.
  • Optø spinaten i en gryde ved svag varme, og krydr med salt og peber.
  • Vend rejer, æg og syrnet fløde i spinaten.
  • Skær kulmulen i mindre stykker, og fordel den på filodejen sammen med spinatblandingen.
  • Bag tærten ved 200 grader i ca. 40 minutter.

 

Servér tærten med brød til.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

 

Brugt i denne ret

Kulmule

Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen…

Ingredienser

4 personer


225 g kulmulefilet
200 g rejer
4-6 plader filodej
450 g frossen helbladet spinat
2 æg
1 dl syrnet fløde 9%

Tilbehør:
groft brød