Pasta con pesce
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Grøntsager:
- Svits løg, hvidløg og squash i olivenolie, til det er mørt.
- Tilsæt tomater og balsamicoeddike, og kog ved svag varme i ca. 15 minutter.
- Smag til med lidt sukker, frisk basilikum, salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- Vend saucen i den kogte pasta, og varm forsigtigt igennem.
Fisk:
- Skær fisken i passende stykker.
- Varm olivenolie godt op på en slip let-pande.
- Rist fisken få minutter på hver side, og krydr med salt og peber.
Anret fisken med den varme pasta. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum, og servér med grøn salat.
Brugt i denne ret
Kulmule
Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen…
Ingredienser
4 personer
Fisk:
4 stk kulmulefilet med skind
Grøntsager mm.:
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 squash i tern
1 spsk olivenolie
1 ds. hakkede tomater
1 spsk balsamicoeddike
1 potte frisk basilikum
250 g pasta
friskrevet parmesan
Tilbehør:
grøn salat