Skip to main content

Laks bagt i folie med safransauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og løg, og skær dem i skiver.
  • Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
  • Pisk creme fraiche i grøntsagerne.
  • Skær laksen i 4 stykker. Læg hvert stykke laks på et stykke folie. Fordel sauce og grøntsager på de 4 stykker laks.
  • Luk pakkerne tæt, og bag dem 20 min. ved 175 grader.
  • Servér en pakke pr. person med små kartofler og majskolber.

Tip: i stedet for laks kan du anvende ørred, multe, rødfisk eller havkat.

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer


4 gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 38%
600 g laksefilet uden skind og ben
4 stykker folie på 35 cm

Tilbehør:
Nye kartofler
Kogte majskolber