Laks bagt i folie med safransauce
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skræl gulerødder og løg, og skær dem i skiver.
- Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
- Pisk creme fraiche i grøntsagerne.
- Skær laksen i 4 stykker. Læg hvert stykke laks på et stykke folie. Fordel sauce og grøntsager på de 4 stykker laks.
- Luk pakkerne tæt, og bag dem 20 min. ved 175 grader.
- Servér en pakke pr. person med små kartofler og majskolber.
Tip: i stedet for laks kan du anvende ørred, multe, rødfisk eller havkat.
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
4 gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 38%
600 g laksefilet uden skind og ben
4 stykker folie på 35 cm
Tilbehør:
Nye kartofler
Kogte majskolber