Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.
- Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.
- Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint.
- Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 minutter.
- Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
- Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver.
- Kog pastaen i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 minutter af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 minutter, tilsættes porrerne først.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer.
- Smag til med salt og peber, og servér straks.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
500 g mørksej i filet
500 g frossen helbladet spinat
2 spsk majsstivelse
2½ dl fløde 9%
1 fed hvidløg
2 porrer
500 g frisk pasta
salt og peber