Skip to main content

Nem sushi

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tilbered sushi-risene efter anvisning på pakken.
  • Læg en tangplade på rullemåtten med den glatte side nedad.
  • Fordel ½ cm tykt lag ris på midten af tangen, så risen i alt fylder halvdelen af tangpladen.
  • Smør lidt wasabipasta i hele risens bredde.
  • Læg 1 agurke-bjælke, 1 avocadobåd og dampet laks ved siden af hinanden oven på wasabien.
  • Rul tang og ris om fyldet.
  • Tag den sammenrullede måtte mellem hænderne, og pres rullen let.
  • Tag sushirullen ud af måtten, og skær den i 2 cm tykke skiver.


Tilbehør: Soyasauce.

Husk:  I modsætning til andre fisk til sushi-brug, behøver rå laks ikke at have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

1 personer


1 plade tang
sushi-ris
wasabi
agurk
avocado
rå eller dampet laks