Nem sushi
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tilbered sushi-risene efter anvisning på pakken.
- Læg en tangplade på rullemåtten med den glatte side nedad.
- Fordel ½ cm tykt lag ris på midten af tangen, så risen i alt fylder halvdelen af tangpladen.
- Smør lidt wasabipasta i hele risens bredde.
- Læg 1 agurke-bjælke, 1 avocadobåd og dampet laks ved siden af hinanden oven på wasabien.
- Rul tang og ris om fyldet.
- Tag den sammenrullede måtte mellem hænderne, og pres rullen let.
- Tag sushirullen ud af måtten, og skær den i 2 cm tykke skiver.
Tilbehør: Soyasauce.
Husk: I modsætning til andre fisk til sushi-brug, behøver rå laks ikke at have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
1 personer
1 plade tang
sushi-ris
wasabi
agurk
avocado
rå eller dampet laks