Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær laks og torsk i mindre stykker.
- Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars.
- Varm olien på en slip let-pande.
- Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 minutter.
- Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 minutter.
- Rør syrnet fløde med karry, vend med pickles, og smag til med salt og peber.
Servér laksefrikadellerne med remoulade, broccoli og kogte kartofler.
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
225 g laksefilet
225 g torskefilet
1 æg
2 spsk hvedemel
1 spsk rapsolie
1 broccoli
1 dl syrnet fløde 9%
2 tsk karry
150 g pickles
salt og peber
Tilbehør:
kartofler