Skip to main content

Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær laks og torsk i mindre stykker.
  • Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars. 
  • Varm olien på en slip let-pande.
  • Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 minutter.
  • Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 minutter. 
  • Rør syrnet fløde med karry, vend med pickles, og smag til med salt og peber.

 

Servér laksefrikadellerne med remoulade, broccoli og kogte kartofler. 

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



225 g laksefilet
225 g torskefilet
1 æg
2 spsk hvedemel
1 spsk rapsolie
1 broccoli
1 dl syrnet fløde 9%
2 tsk karry
150 g pickles
salt og peber

Tilbehør:
kartofler