Skip to main content

Ovnstegte rødspætter med karry og mangochutney

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader.
  • Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle.
  • Skær peberfrugterne i brede både.
  • Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
  • Skræl æble og løg, og riv dem groft.
  • Varm 2 tsk olie op i en gryde, og svits de revne æbler og løg i olien.
  • Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik.
  • Tilsæt bouillon, og lad saucen koge 10 minutter.
  • Blend saucen, og smag til med salt. 

 

Servér rødspætterne med karrysauce, kogte ris og mangochutney.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer



4 hele rødspætter
3 røde peberfrugter
5 tsk rapsolie
1 æble
1 løg
1 tsk karry
1 spsk hvedemel
5 dl bouillon
salt og peber

Tilbehør:
ris
mangochutney