Ovnstegte rødspætter med karry og mangochutney
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle.
- Skær peberfrugterne i brede både.
- Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
- Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
- Skræl æble og løg, og riv dem groft.
- Varm 2 tsk olie op i en gryde, og svits de revne æbler og løg i olien.
- Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik.
- Tilsæt bouillon, og lad saucen koge 10 minutter.
- Blend saucen, og smag til med salt.
Servér rødspætterne med karrysauce, kogte ris og mangochutney.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
4 hele rødspætter
3 røde peberfrugter
5 tsk rapsolie
1 æble
1 løg
1 tsk karry
1 spsk hvedemel
5 dl bouillon
salt og peber
Tilbehør:
ris
mangochutney