Stegt rødspætte med remoulade
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Rengør og skræl pastinak og gulerod og riv dem groft.
- Snit forårsløg fint og bland dem sammen med de revne rodfrugter, mayonnaise, skyr, sennep og smag til med salt og peber.
- Krydr fisken godt med salt og peber.
- Hak timian groft og vend det sammen med havregryn og vend fisken déri.
- Steg fisken på en slip let-pande i halvt smør og halvt olivenolie, ca. 3 minutter på hver side, indtil den er gylden.
- Steg cherrytomater sammen med fisken. Anret fisken på panden, serveres med rå remoulade.
Tip: Man kan også bruge sesamfrø eller mandelmel.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
4 hele rødspætter, flåede og rensede
2-3 dl finvalsede havregryn
1/2 bundt timian
20 g smør
2 spsk olivenolie
200 g cherrytomater røde og gule
Rå remoulade:
120 g pastinak, ca. 1 stk.
120 g gulerod, ca. 1 stk.
2 forårsløg
1 dl god mayonnaise
1 dl skyr
2 tsk Dijonsennep
Salt
Peber