Skip to main content

Stegt rødspætte med remoulade

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rengør og skræl pastinak og gulerod og riv dem groft.
  • Snit forårsløg fint og bland dem sammen med de revne rodfrugter, mayonnaise, skyr, sennep og smag til med salt og peber.
  • Krydr fisken godt med salt og peber.
  • Hak timian groft og vend det sammen med havregryn og vend fisken déri.
  • Steg fisken på en slip let-pande i halvt smør og halvt olivenolie, ca. 3 minutter på hver side, indtil den er gylden.
  • Steg cherrytomater sammen med fisken. Anret fisken på panden, serveres med rå remoulade.

Tip: Man kan også bruge sesamfrø eller mandelmel.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


4 hele rødspætter, flåede og rensede
2-3 dl finvalsede havregryn
1/2 bundt timian
20 g smør
2 spsk olivenolie
200 g cherrytomater røde og gule

Rå remoulade:
120 g pastinak, ca. 1 stk.
120 g gulerod, ca. 1 stk.
2 forårsløg
1 dl god mayonnaise
1 dl skyr
2 tsk Dijonsennep
Salt
Peber