Skip to main content

Stegt rødspætte med sennepsfløde

Tid:
0 min

Sådan gør du

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedningstid: 20 min

Tør fileterne med køkkenrulle, drys med salt og peber 

Vend fisken omhyggeligt i melet 

Steg fisken i varm olie. 

Når fileterne er blevet gyldne, overhældes de med piskefløde, hakket dild, tomater og sennep.

Koges op og er færdig. 

Serveres med kogte kartofler drysset med persille eller kørvel 

 

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


600 - 700 gr rødspættefilet
1 dl hvedemel
Salt og peber
½ dl neutral olie
½ l piskefløde
2 spsk sennep
1 bundt dild
½ kg tomater, helst små og blandede sorter