Stegt rødspætte med sennepsfløde
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Forberedelsestid: 10 min
Tilberedningstid: 20 min
Tør fileterne med køkkenrulle, drys med salt og peber
Vend fisken omhyggeligt i melet
Steg fisken i varm olie.
Når fileterne er blevet gyldne, overhældes de med piskefløde, hakket dild, tomater og sennep.
Koges op og er færdig.
Serveres med kogte kartofler drysset med persille eller kørvel
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
600 - 700 gr rødspættefilet
1 dl hvedemel
Salt og peber
½ dl neutral olie
½ l piskefløde
2 spsk sennep
1 bundt dild
½ kg tomater, helst små og blandede sorter