Rødspætteruller med nødde-pesto
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Brun nødderne på en pande, og blend dem med olivenolie til en pesto.
- Læg fileterne to og to i forlængelse af hinanden.
- Smør nødde-pesto på, og rul fileterne sammen til 4 ruller.
- Stil rullerne på bagepapir i et ildfast fad.
- Drys rullerne med salt, peber og snittede porrer, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 gr.
- Pynt med frisk parmesan.
- Servér med vilde ris.
Tip! Servér evt. også med honningbagte tomater. 10 tomater pensles med 3 spsk honning. Bages i lille form i 40 min ved 100 grader.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
8 rødspættefileter
100 g blandede nødder (fx pinjekerner, mandler eller paranødder)
2 spsk olivenolie
1 porre