Skip to main content

Rødspætteruller med nødde-pesto

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Brun nødderne på en pande, og blend dem med olivenolie til en pesto.
  • Læg fileterne to og to i forlængelse af hinanden.
  • Smør nødde-pesto på, og rul fileterne sammen til 4 ruller.
  • Stil rullerne på bagepapir i et ildfast fad.
  • Drys rullerne med salt, peber og snittede porrer, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 gr.
  • Pynt med frisk parmesan.
  • Servér med vilde ris.


Tip! Servér evt. også med honningbagte tomater. 10 tomater pensles med 3 spsk honning. Bages i lille form i 40 min ved 100 grader.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


8 rødspættefileter
100 g blandede nødder (fx pinjekerner, mandler eller paranødder)
2 spsk olivenolie
1 porre