Sprødstegt rødspætte med bulgursalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kog bulguren som angivet på emballagen, og afkøl.
- Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.
- Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 minutter.
- Tilsæt resten af olien, vend rødspættefileterne, og steg dem i yderligere 3 minutter.
- Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
- Vend forsigtigt appelsinbåde, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.
Servér de stegte rødspættefileter med bulgursalat.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
500 g rødspættefileter
4 dl bulgur
1 dl rugmel
2 spsk rapsolie
3 appelsiner
300 g frosne, optøede hindbær
50 g smuttede mandler
salt og peber