Skip to main content

Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kog bulguren som angivet på emballagen, og afkøl.
  • Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.
  • Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 minutter.
  • Tilsæt resten af olien, vend rødspættefileterne, og steg dem i yderligere 3 minutter.
  • Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
  • Vend forsigtigt appelsinbåde, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.

 

Servér de stegte rødspættefileter med bulgursalat.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer



500 g rødspættefileter
4 dl bulgur
1 dl rugmel
2 spsk rapsolie
3 appelsiner
300 g frosne, optøede hindbær
50 g smuttede mandler
salt og peber