Skip to main content

Panerede rødspætter med sommersalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

De frosne rødspætter lægges på en bageplade med bagepapir og tilberedes som anvist på pakken.

Mayonnaise og creme fraiche røres sammen med hellefisken. Radisser og agurk vendes i og sommersalaten smages til med citron, salt og peber.

Smør rugbrødet med et tyndt lag mayonnaise. Salaten fordeles derpå, og derefter de lune fiskefileter. Top med sommersalaten og pynt med rejer og dild.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


panerede rødspættefileter 

4 skiver rugbrød

2 spsk mayonnaise

salatblade

40 g mayonnaise

0,5 dl creme fraiche

40 g røget hellefisk

0,5 bdt. radisser

0,5 agurk

citronsaft

salt og peber

60 g rejer

dild