Panerede rødspætter med sommersalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
De frosne rødspætter lægges på en bageplade med bagepapir og tilberedes som anvist på pakken.
Mayonnaise og creme fraiche røres sammen med hellefisken. Radisser og agurk vendes i og sommersalaten smages til med citron, salt og peber.
Smør rugbrødet med et tyndt lag mayonnaise. Salaten fordeles derpå, og derefter de lune fiskefileter. Top med sommersalaten og pynt med rejer og dild.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
panerede rødspættefileter
4 skiver rugbrød
2 spsk mayonnaise
salatblade
40 g mayonnaise
0,5 dl creme fraiche
40 g røget hellefisk
0,5 bdt. radisser
0,5 agurk
citronsaft
salt og peber
60 g rejer
dild