Papillotte med hellefisk og tomatsalsa
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær fisken i fire ens stykker.
- Skær kartoflerne i skiver.
- Damp aspargesene i letsaltet vand i 1½ minut, og lad dem køle af.
- Hak hvidløget fint, og hak basilikum.
- Skær tomaterne i kvarte, fjern kernerne, og hak tomatkødet.
- Bland hvidløg, basilikum, tomat, limesaft og olie.
- Varm ovnen op til 200 grader.
- Læg et stykke fisk på midten af hvert stykke bagepapir.
- Fordel de hele asparges og kartoffelskiverne på de fire stykker fisk.
- Fordel tomatsalsaen over de fire portioner, og krydr med salt og peber.
- Luk pakkerne som en gammeldags smørrebrødspakke; rul først kanterne foroven sammen, og luk derpå papiret godt fast i siderne.
- Bag pakkerne i ovnen i 18 minutter.
Servér fiskepakkerne ved bordet sammen med godt brød.
Tip: Pakkerne kan gøres færdige i god tid i forvejen og opbevares i køleskabet, så de er klar til at bage, lige inden de skal spises.
Anden egnet fisk:
alle andre typer hvid fisk
Brugt i denne ret
Hellefisk
Højrevendt fladfisk. Minder om helleflynderen, men både over- og undersiden…
Ingredienser
4 personer
500 g hellefiskefilet
½ kg kogte kartofler
1 bdt. grønne asparges
2 fed hvidløg
½ potte basilikum
4 tomater
2 limefrugter
1 spsk olivenolie
4 stykker bagepapir, ca. 40x40 cm
salt og peber
Tilbehør:
godt brød