Skip to main content

Pasta med muslinger og chorizo

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kog pastaen i saltet vand. 
  • Imens steger du chorizo af i mindre stykker uden skind. 
  • I med snittede løg og hvidløg. 
  • Når det hele har taget lidt farve, kommer du muslingerne i sammen med rosé, og skruer helt op for varmen. 
  • Efter 1-2 min. ryster du lidt i gryden, og sikre dig, de er åbne. I med persillen. 
  • Smag til hvis der mangler salt og peber, og dræn pastaen, og bland det hele. 

 

Opskriften er udviklet i samarbejde med Jesper Vollmer.

Brugt i denne ret

Blåmusling

Blåmuslingen er omgivet af to symmetriske, ovale, hvælvede, mørkeblå næsten…

Ingredienser

4 personer


400 g. pasta 

1 kg. blåmuslinger 

4 rå chorizo 

1 skalotteløg 

3 fed hvidløg 

1 glas rosé 

1 dusk persille