Pasta med muslinger og chorizo
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kog pastaen i saltet vand.
- Imens steger du chorizo af i mindre stykker uden skind.
- I med snittede løg og hvidløg.
- Når det hele har taget lidt farve, kommer du muslingerne i sammen med rosé, og skruer helt op for varmen.
- Efter 1-2 min. ryster du lidt i gryden, og sikre dig, de er åbne. I med persillen.
- Smag til hvis der mangler salt og peber, og dræn pastaen, og bland det hele.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Jesper Vollmer.
Brugt i denne ret
Blåmusling
Blåmuslingen er omgivet af to symmetriske, ovale, hvælvede, mørkeblå næsten…
Ingredienser
4 personer
400 g. pasta
1 kg. blåmuslinger
4 rå chorizo
1 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 glas rosé
1 dusk persille