Pasta simple med tun
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Tunen drænes for overskydende olie i en si.
Spaghettien koges i let saltet vand som anvist på pakken.
Basilikum finhakkes og blandes i en stor skål med tern af smør, olivenolie, revet parmesanost, salt og groftkværnet sort peber.
Den lune spaghetti vendes forsigtigt, men grundigt rundt med de friske ingredienser.
Serveres med store lækre stykker tun på toppen, krydret med friskkværnet sort peber, revet skal og saft af citron samt et topskud basilikum.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
- 2 ds. Glyngøre Tun med smag af citron og peber
- 400 g spaghetti
- 1 stor potte/bundt frisk basilikum
- 100 g smør
- 1 spsk. olivenolie
- 100 g revet parmesanost
- Skal og saft af en økologisk citron
- Salt og peber