Skip to main content

Pasta simple med tun

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tunen drænes for overskydende olie i en si.

  • Spaghettien koges i let saltet vand som anvist på pakken.

  • Basilikum finhakkes og blandes i en stor skål med tern af smør, olivenolie, revet parmesanost, salt og groftkværnet sort peber.

  • Den lune spaghetti vendes forsigtigt, men grundigt rundt med de friske ingredienser.

  • Serveres med store lækre stykker tun på toppen, krydret med friskkværnet sort peber, revet skal og saft af citron samt et topskud basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre. 

 

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds. Glyngøre Tun med smag af citron og peber
  • 400 g spaghetti
  • 1 stor potte/bundt frisk basilikum
  • 100 g smør
  • 1 spsk. olivenolie
  • 100 g revet parmesanost
  • Skal og saft af en økologisk citron
  • Salt og peber