Skip to main content

Pitabrød med rejer og mangosalsa

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Lad rejerne dryppe af i en sigte. 
  • Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær kødet i strimler. 
  • Halvér chilien, fjern kernerne, og hak den. 
  • Snit salaten fint, og skær snackpebrene i små tern. 
  • Bland rejer, mango, chili, salat og peberfrugt, og dryp med limesaft. 
  • Varm pitabrødene op som beskrevet på emballagen, og fyld salaten i de varme pitabrød.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer



Opskriften rækker til 6 pitabrød

300 g optøede rejer
1 moden mango
1 frisk chili
1 salathoved
2 snackpebre
1 limefrugt
grove pitabrød