Pitabrød med rejer og mangosalsa
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Lad rejerne dryppe af i en sigte.
- Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær kødet i strimler.
- Halvér chilien, fjern kernerne, og hak den.
- Snit salaten fint, og skær snackpebrene i små tern.
- Bland rejer, mango, chili, salat og peberfrugt, og dryp med limesaft.
- Varm pitabrødene op som beskrevet på emballagen, og fyld salaten i de varme pitabrød.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
Opskriften rækker til 6 pitabrød
300 g optøede rejer
1 moden mango
1 frisk chili
1 salathoved
2 snackpebre
1 limefrugt
grove pitabrød