Pizza med spinat, rejer og artiskok
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom spinat i en gryde, og damp den ved svag varme. Krydr spinaten med salt og peber og presset hvidløg.
- Kom vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.
- Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
- Fordel ost på pizzadejen sammen med spinat, halverede artiskokhjerter og rejer, og krydr med oregano.
- Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
- Bag pizzaen i 12-15 minutter.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Tip: Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel – det gør pizzabunden mere sprød.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel
Fyld:
450 g frossen helbladet spinat
2 fed hvidløg
200 g reven
mozarella
1 dåse artiskokhjerter
300 g frosne optøede rejer
2 tsk oregano