Skip to main content

Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød

Tid:
0 min

Sådan gør du

Placér rejerne i et ildfast fad. Bland smørret sammen med paprika, hvidløg, purløg samt dild og fordel kryddersmørret over rejerne.

Bag rejerne i oven v/225 grader indtil de er let gyldne og smørret er helt smeltet.

Servér straks med citronbåde, plukket dild og et godt brød.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland. 

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


600 g skalrejer

100 g smør

0,5 tsk røget paprika

1 fed hvidløg

0,5 bundt purløg

0,5 bundt dild

1 stk. citron

1 stk. brød

salt og peber