Thailandsk rejesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Lad rejerne dryppe af i en sigte
- Skær tomaterne i både og løget i tynde skiver.
- Flæk agurkerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på skrå.
- Skær chilierne i tynde skiver.
- Skyl og tør salaten, riv den i grove stykker, og anret den på et fad.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
- Vend rejer, grøntsager og dressing grundigt sammen.
- Anret rejesalaten på salatbladene, og drys med frisk koriander.
Servér salaten med kogte jasminris.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
300 g store rejer
4 tomater
1 rødløg
3 skoleagurker el. 1 alm. agurk
1-3 små chili
1 salathoved
1 håndfuld koriander
Dressing:
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
2 kafir-limeblade
1 spsk raps- el. jordnøddeolie
saft af 1 limefrugt
Tilbehør:
kogte jasminris