Skip to main content

Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta

Tid:
0 min

Sådan gør du

Snit forårsløgene i fine ringe og hak persille og basilikumblade sådan at de fylder ca. 2 spsk. Kog alle 3 dele i bouillonen i ca. 5 min. Rør maizenaen ud i fløden og pisk blandingen i saucen. Bring saucen i kog mens du pisker eller rører i den. Lad den koge i 1 min. Smag til med peber og vend de fleste af de afdryppede rejer i.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og lad den dryppe af. Anret den i et varmt, halvdybt fad og hæld så rejesaucen over og pynt med resten af rejerne og basilikumblade.

 

Opskriften er venligst udlånmt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


400 g rejer

3 forårsløg

1 bundt persille

1 bundt basilikum

3,5 dl grøntsagsbouillon

1 spsk Maizena

1,5 dl fløde

peber

2 pk. frisk pasta

basilikumblade