Skip to main content

Pasta med rejer

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær løgene i både, og hak hvidløgsfeddene.
  • Varm olien op på en pande, og svits løg og hvidløg ved jævn varme i 3-4 minutter – rør i løgene, så de ikke tager for meget farve. 
  • Skær tomater i både og oliven i skiver. 
  • Kom tomater, oliven, chili og estragon eller persille på panden sammen med løgene, og lad det hele koge i 10 minutter, til tomaterne koger ud.
  • Tilsæt rejer, og kog videre ved svag varme i 2 minutter. 
  • Smag til med salt og peber.

 

Servér saucen med pasta og groft brød.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer



300 g optøede rejer
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
6 tomater
50 grønne oliven uden sten
¼ tsk tørret chili
1 spsk hakket frisk estragon el. persille

Tilbehør:
pasta
groft brød