Pasta med rejer
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær løgene i både, og hak hvidløgsfeddene.
- Varm olien op på en pande, og svits løg og hvidløg ved jævn varme i 3-4 minutter – rør i løgene, så de ikke tager for meget farve.
- Skær tomater i både og oliven i skiver.
- Kom tomater, oliven, chili og estragon eller persille på panden sammen med løgene, og lad det hele koge i 10 minutter, til tomaterne koger ud.
- Tilsæt rejer, og kog videre ved svag varme i 2 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Servér saucen med pasta og groft brød.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
300 g optøede rejer
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
6 tomater
50 grønne oliven uden sten
¼ tsk tørret chili
1 spsk hakket frisk estragon el. persille
Tilbehør:
pasta
groft brød