Pizza med ørred og bacon
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom vand i en skål, og opløs gæren heri.
- Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.
- Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
- Skær ørred og bacon i mindre stykker.
- Skær kartofler i skiver. Anvendes rå kartofler, skæres de i papirtynde skiver.
- Fordel reven ost, ørred, bacon og kartofler på dejen, og krydr med salt og peber.
- Tænd ovnen på 225 grader, og lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
- Bag pizzaen i 12-15 minutter.
Dryp pesto over inden servering, og pynt eventuelt med rucola.
Tip: Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel. Det gør pizzabunden mere sprød. Pizzaen kan krydres med 1 tsk oregano.
Anden egnet fisk:
laks
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel
Fyld:
300 g ørredfilet
100 g bacon i skiver
3 kogte eller rå kartofler, skrællede
150 g reven mozzarella
2 spsk pesto
evt. rucola