Skip to main content

Grillet ørredfilet med bønnesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

Fisk:

  • Krydr fileterne med salt og peber på kødsiden.
  • Læg dem på en grillrist eller grillpande, og grill dem 8-10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme.

Kartoffel-bønnesalat:

  • Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og halvér dem.
  • Kog bønnerne, så de stadig er sprøde, og lad dem køle af.
  • Snit rødløget, og hak persillen.
  • Pisk olie, balsamico og hvidløg til en dressing.
  • Vend det hele sammen.
  • Smag til med salt og peber.

Brugt i denne ret

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


6 ørredfileter med skind á ca. 100 g
500 g grønne bønner
1 kg nye kartofler
1 rødløg
bredbladet persille
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 fed hvidløg