Grillet ørredfilet med bønnesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Fisk:
- Krydr fileterne med salt og peber på kødsiden.
- Læg dem på en grillrist eller grillpande, og grill dem 8-10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme.
Kartoffel-bønnesalat:
- Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og halvér dem.
- Kog bønnerne, så de stadig er sprøde, og lad dem køle af.
- Snit rødløget, og hak persillen.
- Pisk olie, balsamico og hvidløg til en dressing.
- Vend det hele sammen.
- Smag til med salt og peber.
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
6 ørredfileter med skind á ca. 100 g
500 g grønne bønner
1 kg nye kartofler
1 rødløg
bredbladet persille
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 fed hvidløg