Varmrøget ørred med marinerede østershatte
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Riv eller skær østershattene i mindre stykker.
- Steg østershattene i 2 tsk olie på en stor pande, til de er gyldne og sprøde.
- Pluk bladene af persillen, hak hvidløget fint, og pluk salaten i grove stykker.
- Rør balsamico og 2 tsk olivenolie sammen til en dressing i bunden af en stor skål.
- Vend østershatte, persille, hvidløg og salat grundigt sammen med dressingen, og smag til med salt og peber.
- Træk skindet af ørreden, og fjern så mange ben som muligt.
Servér den varmrøgede ørred med østershattesalaten og brød.
Tip: Østershatte kan erstattes af alle andre typer svampe efter tilgang og årstid.
Anden egnet fisk:
laks
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
500 g varmrøget ørred
500 g østershatte
4 tsk olivenolie
1 lille bundt bredbladet persille
1 fed hvidløg
1 rødsalat
2 spsk balsamico
salt og peber
Tilbehør:
godt brød