Grillet knurhane eller ørred
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd grillen. Skyl og vask fiskene, og tør dem godt. Skær limefrugterne i både. Læg 1 spsk hakkede tomater, som er vendt i olie, ind i hver bug sammen med hakket hvidløg og limebåde. Krydr med salt og peber. Kom fiskene i en dobbelt-rist, og grill dem i 4-5 min. på hver side, afhængig af grillens varme. Kan evt. grilles ved indirekte varme under låg. Beregn da yderligere 4 min.
- Servér med nye kartofler og sprød salat.
- Vigtigt: Har du købt en hel knurhane, så pas på knurhanens stikkende rygfinne.
Brugt i denne ret
Knurhane (Rød og Grå)
Hovedet er dækket af et benpanser. De tre nederste stråler i brystfinnerne…
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
4 hele fisk á 250-300 g
4 hakkede blommetomater
4 spsk olie
2 fed hvidløg
2 limefrugter