Skip to main content

Økologisk ørredcarpaccio

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær fileterne ud i meget tynde skiver, og læg dem på tallerkener, så de dækker hele fladen.
  • Dryp med citronsaft og olivenolie, og drys med salt og peber.
  • Lad det stå køligt i en halv til en hel time.
  • Drys med plukkede basilikumblade umiddelbart før servering, og spis godt brød til.

 

Tip: Gervér evt. med friske blade af rucola og lidt soltørret tomat.

 

Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.

Brugt i denne ret

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


2 ferske økologiske ørredfileter
citronsaft
olivenolie
salt
hvid peber
frisk basilikum

Tilbehør:
godt brød