Økologisk ørredcarpaccio
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær fileterne ud i meget tynde skiver, og læg dem på tallerkener, så de dækker hele fladen.
- Dryp med citronsaft og olivenolie, og drys med salt og peber.
- Lad det stå køligt i en halv til en hel time.
- Drys med plukkede basilikumblade umiddelbart før servering, og spis godt brød til.
Tip: Gervér evt. med friske blade af rucola og lidt soltørret tomat.
Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
2 ferske økologiske ørredfileter
citronsaft
olivenolie
salt
hvid peber
frisk basilikum
Tilbehør:
godt brød