Pitabrød med ørredmousse
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Findel ørreden med en gaffel, og rør den sammen med syrnet fløde.
- Hak rødløget fint.
- Vend ørreden med rødløg og klippet purløg.
- Smag til med citronsaft, og krydr med salt og peber.
Servér ørredmoussen med lune pitabrød og snittet salat.
Tip: Servér gerne agurk, tomater og kapers til pitabrødene.
Anden egnet fisk:
varmrøget laks
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
Opskriften rækker til 6 stk. pitabrød
300 g varmrøget ørred
1 dl syrnet fløde 9%
1 rødløg
1 bundt purløg
saft af 1 citron
salt og peber
6 stk. grove pitabrød
Tilbehør:
grøn salat