Skip to main content

Pitabrød med ørredmousse

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Findel ørreden med en gaffel, og rør den sammen med syrnet fløde.
  • Hak rødløget fint.
  • Vend ørreden med rødløg og klippet purløg.
  • Smag til med citronsaft, og krydr med salt og peber. 

 

Servér ørredmoussen med lune pitabrød og snittet salat.

 

Tip: Servér gerne agurk, tomater og kapers til pitabrødene.

 

Anden egnet fisk:
varmrøget laks

Brugt i denne ret

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


Opskriften rækker til 6 stk. pitabrød

300 g varmrøget ørred
1 dl syrnet fløde 9%
1 rødløg
1 bundt purløg
saft af 1 citron
salt og peber
6 stk. grove pitabrød

Tilbehør:
grøn salat