Skip to main content

Økologisk ørredmousse i savojkål

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Mos fisken med æble, skyr og krydderier.
  • Tilsæt citronskal og -saft, kapers og granatæblekerner.
  • Blancher savojkålbladene, skær nerven væk, og rul de halve kålblade omkring moussen.

 

Tip: Lav evt. små kræmmerhuse af kålbladene, som du hæfter med en tandstik og fylder moussen i.

 

Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.

Brugt i denne ret

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


1 varmrøget økologisk ørred
2-3 groftrevne æbler
1 dl skyr
hakket frisk kørvel el. lakridsrodspulver
salt og peber
saft og skal af 1 citron
2 spsk kapers
5 spsk granatæblekerner
10 savojkålblade