Økologisk ørredmousse i savojkål
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Mos fisken med æble, skyr og krydderier.
- Tilsæt citronskal og -saft, kapers og granatæblekerner.
- Blancher savojkålbladene, skær nerven væk, og rul de halve kålblade omkring moussen.
Tip: Lav evt. små kræmmerhuse af kålbladene, som du hæfter med en tandstik og fylder moussen i.
Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
1 varmrøget økologisk ørred
2-3 groftrevne æbler
1 dl skyr
hakket frisk kørvel el. lakridsrodspulver
salt og peber
saft og skal af 1 citron
2 spsk kapers
5 spsk granatæblekerner
10 savojkålblade