Ørred med auberginekompot
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær auberginerne i tern.
- Varm 1 spsk olie op i en stor gryde, og svits aubergineternene, til de begynder at brune jævnt på alle sider.
- Læg låg på gryden, skru ned til lavt blus, og lad simre 5-10 minutter, til de bliver møre – rør ofte, så det ikke brænder på.
- Tilsæt hvidløg og 1 spsk citronsaft, og smag til med salt.
- Varm en grillpande op, og steg ørredfileterne på panden, til de får et fint grillmønster.
- Krydr med salt og peber.
- Skær tomaterne i skiver, dryp med citronsaft, og drys med salt og peber.
Servér den grillede ørred med auberginekompot, friske tomater og brød.
Tip: Pynt evt. retten med frisk basilikum.
Anden egnet fisk:
laks
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
600 g ørredfilet
2 auberginer
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ citron
6 tomater
salt og peber
Tilbehør:
groft brød